Kundanpassning

Kundanpassade storlekar och variationer

Våra fönsterleverantörer har alla storlekar som standard och kan millimeteranpassas. Innerbågen, ytterbågen och fönsterkarmen väljer du i profilerat eller slätt utförande. Ur vårt standardsortiment finns det unika möjligheter att skapa andra fönsterkombinationer, allt för att anpassa oss till kundens krav och önskemål.

Fasta fönster

Naturligtvis kan du få dina fönster levererade med fast karm och kombinerad med utvändig eller invändig glasning. Kombination av öppningsbart/fast fönster i samma karm kan även utföras. Det finns stora möjligheter till varianter av spröjs och postindelning som anpassas smakfullt till fasadens arkitektoniska utformning.

Valfria färger och glas

Det är enkelt att matcha in våra fönster i fasader och innemiljöer. Aluminiumdelen pulverlackeras enligt NCS färgsystem eller RAL-skalan
Trädelen täckmålas, laseras eller klarlackas. En mängd specialglas finns att välja på t.ex energiglas, härdatglas, ljudrutor, solskyddsglas m.m. 10 års garanti lämnas mot kondens och dammbildning mellan glas i både 2-glas och 3-glasfönster. På tillbehörssidan har vi ett brett urval bland ventiler och persienner m m.

Kvalitetssäkring

Produktionen hos hos våra leverantörer är kvalitetssäkrad.

HITTA TILL OSS

Bergsbrunnagatan 24
753 23 Uppsala

RING OSS

018-400062